Къщи за мечти

Превърнете стария гараж в семеен дом

Pin
Send
Share
Send
Send


Превърнете стария гараж в семейна къща - На снимката: "Лятното" фоайе наследява "зимния" салон.

Агенция PPil

Всичко започва от предизвикателство, че на превръщат гаража в удобен дом за голямо семейство, Предизвикателството беше трудна: първо получаване на разрешения за промяна на заданието да си направим дом; след това създават светлинни входове от изгледи, които не пренебрегват съседните имоти. Всички с a малък бюджет, Увеличете този проект нетипично архитектурно обновяване.

Тя е в a стар гараж че собствениците са решили построи къщата на съня си, За това те призовават архитектите на Agence PPil, Hortense Reynaud и Sébastien Demont. Последният трябваше да внедри цялото си ноу-хау в архитектурата направете обемите обитаеми и особено удобни, В програмата: създаване на големи прозорци, открити пространства и използване на прости материали и прости като стомана, стъкло и дърво. Обиколка с екскурзовод ...

Прочетете също> Обновяване на хамбар в къща за живеене

Проектът за обновяване накратко

идеята : превърнете стария гараж в топъл и светъл съвременен дом.

Мястото : Ил дьо Франс.

Повърхността : 136 м2.

Продължителността на работата : Общо 2 години.

Комплексен архитектурен проект за този бивш гараж

Отне не по-малко от две години, за да се обнови напълно този стар жилищен гараж. Първоначално мястото нямаше отвори. Те са създадени с помощта на големи полупрозрачни фиксирани рамки, като се внимава да не пренебрегнат съседните домове. Отвън, оригиналния софит е затворен, за да създаде голяма и приятна стая, с изглед към градината. Старата стълба, водеща към терасата, е премахната, но на мястото й сега се намира стъклен разлом, истински интериор. Обемите са отворени, за да направят жизненото пространство течно и удобно.

-> За да прочетете също> Всички наши статии за обновяване на плевня, стара къща в къща, за да живеят

Къщата се виждаше отвън. Външни столове Petite Friture.

Агенция PPil

Благодарение на капандурите и отворите пространството е светло.

Агенция PPil

Прочетете също> Обновяване на стара къща: най-добрите идеи

Голямо удобно и светло жилищно пространство в този реновиран стар гараж

След като томовете бяха отворени, архитектите само трябваше да подредят пространствата по функционален и добре дефиниран начин. Благодарение на големите неподвижни рамки от черна стомана и подсиленото стъкло с подчертан индустриален стил, светлината залива всеки ъгъл на пространството. За да се запази светлината, за по-голям комфорт е монтиран ламиниран паркет с лек дъб. Дизайнерските мебели и декорацията са собственици. Цветните кресла и килими в трапезарията придават топлота на този голям бял обем.

Лампа Pipistrello и маса Saarinen.

Агенция PPil

Трапезарията се ползва от гледката отвън, благодарение на остъклени рамки.

Агенция PPil

Прочетете също> Декор на трапезарията: нашите най-добри идеи

В отворената кухня на Kvik обзавеждането е специално пригодено за оптимизиране на пространството за съхранение. Бялото мебели се вписва в декора, докато черният гранит и плочите, също черни, напомнят за остъклени фиксирани рамки. Кухненски остров с дървен бар създава разделянето между трапезарията и кухненските помещения и позволява на цялото семейство да се хранят, без да се налага. Техническите елементи като качулката и светлините на Astro са вградени в тавана, те избледняват, сякаш да отстъпят пред външната светлина.

Отворената кухня, отделена от останалата част от престоя на островния бар.

Агенция PPil

Бяла, черна и дървена обличам тази кухня, докато дължина.

Агенция PPil

В непрекъснатото пространство на трапезарията бяха създадени два салона с различни вселени. Първият е близо до огнището на камината, по-благоприятно за зимните дни. Третирано в бяло, то също се топи в космоса. Вградените шкафове визуално освобождават изгледа, а багажникът е направен по поръчка.

Изглед към първата дневна, близо до огнището на камината.

Агенция PPil

"Лятното" фоайе следва "зимния" салон.

Агенция PPil

Микс от стилове в тази "зимна" всекидневна ...

Агенция PPil

Прочетете също> Разположение на дневната

На пода на този семеен дом доминира цветът

Стълбището, водещо към първия етаж, се третирало като катедрала с голяма черна 255-матова стена във Фароу и Бал и оберлихт. На етажа коридорът освобождава три стаи, баня и тоалетни.

Вижте също> Аз украсявам моето изкачване по стълбите!

Изглед към хола от стълбите, водещи нагоре.

Агенция PPil

Прозорчето покрива стълбите към спалните.

Агенция PPil

В стаите на децата и тийнейджърите архитектите отдадоха гордост на нюансите на синьо и зелено. Благодарение на инсталирането на покривен прозорец в покрива, светлината остава повсеместна във всяко пространство. Масивният лиственик, подбран за пода, контрастира с цветовете по стените. В първата стая беше избрана Овалната стая Синята сянка от Фароу и Бал. Съхранението под наклона е създадено, за да се спести място. Във втората спалня, която има директен достъп до терасата, цветът има склонност към зелената вода. Височината на височината на превръзка оптимизира пространството за съхранение. В третата стая са създадени легла с лодки, които да увеличат пространството под склона. Черната остъклена рамка, която позволява на светлината да циркулира в помещението, се сублимира от светлите бели стени.

Сините обличаха стените на тази тийнейджърска стая.

Агенция PPil

Всички устройства за съхранение на височина оптимизират повърхността.

Агенция PPil

Подлезите са използвани за създаване на лодки.

Агенция PPil

За да прочетете също> Боядисване: добри цветове и капани за избягване ...

Цветните мотиви украсяват водните черти на този съвременен дом

Когато влезем в тази баня, ние веднага се изненадваме от неговия пирамидален обем. Всъщност в центъра правоъгълният отвор в тавана е обработен с прозорец от всичко, което позволява не само да циркулира светлината, но и да проветрява помещението. Другият силен елемент: модел на плочки за баня, синьо, оцветено в масата. Той облича задната стена, създавайки усещане за дълбочина в пространството. Подовете от порцеланова каменна настилка от цветни шисти разкриват графичните линии на модела на плочките. Макар и малка, тази баня е оптимизирана до максимум, което прави обемите удобни. В изцяло черната тоалетна цветните рибни модели придават фантазия и създават движение по стените на това малко пространство.

Покриването на задната стена на банята създава дълбочина.

Агенция PPil

Рибите плуват в тази малка тоалетна ...

Агенция PPil

Успешен залог за архитектите, отговарящи за проекта. Този съвременен семеен дом днес няма нищо общо със съществуващото място. Въпреки това, стомана и стъкло припомнят леко грубия вид на стария гараж, докато дървото и използваният цвят пестеливо придават топлина и комфорт на това жилищно пространство.

Вижте също> Преди / след: 10 малки ъгли преработени!

Видео: Полагане на изолация на тавана към неотоплявано помещение (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send