Къщи за мечти

Във видео: светъл триплекс от 80 м2 в Монмартър

Pin
Send
Share
Send
Send


В сърцето на 18-ти район на Париж, в оживения квартал Монмартър, се намира красив апартамент от 80 м2, разположен на 3 нива. След като не е работил 20 години, мястото беше тъмно и доста тъжно. Младата двойка, която прави придобиването, тогава желае да я възстанови, като го направи за призива на интериорния дизайнер Елоди Ватин. Този предлага да преработи изцяло споразумението, като създаде по-специално отвори, за да донесе светлина и да разреди циркулацията. За украса, интериорният дизайнер изигра картата на контрастите. Екскурзия с ярък триплекс, приятна за живеене.

За 7 месеца работа апартаментът се е променил! Старият двор отстъпи място на светла трапезария под стъклен покрив, избата се превърна в перално помещение, а пространствата се увеличиха. Около 3 силни оси, интериорният дизайнер, отговарящ за проекта, си представи съвременното жилищно пространство, както функционално, така и удобно: светла веранда, собствени складови пространства, обозначени с колоритни ниши и майсторско стълбище. произведение на изкуството в хола. Между ярки бели стени и докосвания на фини цветове, открийте без допълнително шум този апартамент контрастира!

За да прочетете също> Преди / след: парижка 71 м2, където се чувствате добре

Проектът за обновяване накратко

Идеята: преосмисляне на оформлението и декорацията на един парижки апартамент, оставен в собствения си сок за млада двойка, чрез разпадане на пространството и създаване на принос на светлина.

Мястото: в квартал Монмартър, Париж 18.

Повърхността: 80 m2 разпределени на 3 нива.

работа: 7 месеца.

Проектът за обновяване се води в състоянието на техниката

Някои проекти са по-лесно постижими от други. В този случай споразумението между интериорния дизайнер и собствениците беше очевидно! Приятели, те се довериха един на друг, за да си представят този очарователен триплекс. Работите обаче изискват съгласието на много страни: за да се проектира трето ниво, като по този начин се разшири жилищната площ, избата под апартамента трябваше да бъде закупена от един от собствениците на сградата. Винаги в идеята да разшири пространството и да донесе светлина на мястото, вътрешният двор е съживен, за да създаде веранда. Този подход изискваше зелена светлина на кметството, но и съсобственост. И накрая, настоящото местоположение на тоалетната първоначално съответстваше на коридор, принадлежащ на съсобствеността. За щастие споразуменията бяха дадени и работата можеше да започне!

Вижте също> Правилата на добре обмислена веранда

Цел номер 1 в този проект: направете парчетата ярки

Един от акцентите на този ремонт е със сигурност създаването на тази веранда в черен метал, вместо в двора. Докато увеличава жизненото пространство, той предлага несравнима яркост, когато мястото е доста тъмно преди работа. Подчертан от арка в полунощта синя боя, преминаването между кухнята и новата трапезария е още по-приятно. Стъклото, леко непрозрачно, позволява да се запази интимността в това пространство напълно отворена отвън. Настилката от масивен дъб контрастира с черната метална конструкция и осигурява топлина. В това красиво светло пространство, зона за релаксация дори е оборудвана с елегантна бяла пейка, златни ниши и несъвпадащи огледала. Ще забележите детайла от черната рамка на роклята на пейката: графичният допир, като нишка в апартамента ...

Също така прочетете> Simple archi: получавате квадратни метри без да се движите

Преди работа прозорецът гледаше към вътрешния двор на сградата.

Elodie Cottin

След работа, навесът е инсталиран в двора и предлага приятно място за хранене. KaveHome маса, Мастърс столове от Филип Старк.

Meero

Преди работа една врата дава достъп до вътрешния двор.

Elodie Cottin

След работа е построена зона за отдих под верандата, маркирана със златни ниши.

Meero

Преди работа тук е предварителен преглед на вътрешния двор.

Elodie Cottin

След работа старият приют дава място на верандата и зоната за релаксация.

Meero

Попи на дивана с каравана, огледала Икеа, Помакс, Каравана.

Meero

Втора цел: да се изглади циркулацията в пространството

Откриването на пространствата позволи комуникацията на дневните. При употреба трафикът е по-лесен и мястото става незабавно по-приятно. В кухнята е запазена част от стената, около която се движи свободно. Първоначално това беше салон, но днес е страхотна кухня, която отнема нейната лекота. Ненатрапчив бял мат за фасадите, черен кварц за плота, кухнята също играе картата на контрастите! Складовите пространства в запазения участък на стената са подсилени от полунощната синя боя, която вече маркира преминаването от едно пространство към друго.

Прочетете също> Отворете кухнята в трапезарията: 50-те печеливши идеи

Кухнята се отваря към дневната и общува с трапезарията.

Meero

Meero

В разширението на кухнята откриваме красиво и удобно жилище, безупречно бяло. Като произведение на изкуството, черното метално стълбище свързва трите нива на апартамента.

Гледката към хола от верандата.

Meero

Черната метална стълба: централната част, която обслужва 3 нива на апартамента

Със създаването на пералнята вместо стара изба е необходимо да се донесе това пространство до останалата част на апартамента. Първоначално, много внушително и неудобно стълбище обслужваше първия етаж. Пространството не беше оптимизирано, което накара интериорния дизайнер да премести стълбата настрани, за да освободи входа. Изцяло проектиран от Elodie Cottin, новото стълбище с неговите графични и чисти линии беше блестящо изпълнено от същия майстор, който направи верандата. Стъпките, обработени в дъб, контрастират с метала, докато придават топла страна. В детайла осветителните тела отразяват този контраст между черните линии и белотата на стените.

Вижте също> Стълбище: 3 по-евтини решения

Elodie Cottin

Стенна лампа за каравана.

Meero

Meero

Дневната, уютно пространство, оптимизирана от потребителска библиотека

На сегашното място на дивана имаше кухня. Напълно преработено, това пространство също е набрало функционалност и яркост! Голямата библиотека, направена по мярка, позволява на двойката да показва своите книги и предмети от любопитство, подчертани от нишите, среднощното синьо и златото, напомнящи на тези от зоната за отдих и кухнята. В фалшивия таван, местата се поставят, за да се подчертае по-добре този друг централен елемент на апартамента, докато телевизорът се смесва с фона. Мебелировката се отличава с изисканост и скромност в тази красива всекидневна. Удобен диван, светла стъклена масичка за кафе, тапициран стол, който придава усещане за цвят.

Също така прочетете> 12 оригинални салона, за да си представите вашето

Диван Poltronesofà, направен за измерване на окачването на къщата на Aristide Boucicaut, Le Bon Marché.

Meero

Библиотеката по поръчка оптимизира пространството.

Meero

На горния етаж стаите са по-интимни

С красивата монументална стълба откриваме две спални и баня. Запазено е разпространението на оригиналните части, с добавянето на още няколко квадратни метра, придобити по коридора на съсобствеността за инсталиране на тоалетната. Прегледът на главната спалня, както и на банята, беше преразгледан: първата стая беше оптимизирана от създаването на склад в нещо, което приличаше на малко експлоатирано кътче; докато във втория, мивката и душът са видели своето място за промяна. Що се отнася до декорацията, бялото винаги се използва в различни пространства за получаване на яркост. Цветните докосвания на завесите и таблата събуждат атмосферата в стаята, без да се прави компромис с останалите. В банята, както и в тоалетната, общата нишка следваше гама от бежово, дърво и сметана. Естествените плочки, блестящи, улавят светлината в това малко пространство, където мини версията за баня, както и двойният басейн, могат да намерят своето място. Малко мозайка също се облича в банята и се намира в тоалетната. В това пространство дървените тапети със златни рокли отразяват усещане за оригиналност.

Прочетете също> Оптимизиране на малка стая: нашите съвети

Meero

Преди работа текущата спалня изглеждаше тъмна и неизползвана.

Elodie Cottin

След работа съблекалнята намира своето място в неразработената ниша. Огледалото визуално разширява пространството. Каравани Swing Sconces.

Meero

Банята преди работа.

Elodie Cottin

След работа малката баня и двойната мивка намериха своето място!

Meero

"Дърво и круши" тапет от Cole & Son.

Meero

Днес се радваме, че собствениците се готвят да посрещнат първото си дете в този удобен триплекс, потенциалът, който е широко използван и декорацията щателно дозира ...

Намерете други постижения на дизайнера на интериора Elodie Cottin в неговия профил Côté Maison Projets

Видео: GplayTV S2 Ep 20 Най-досадните босове във видео игри (Юли 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send